Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر رضا شروین‌بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس با اشاره به روند صعودی شیوع کرونا اظهار کرد: باتوجه به مواردی که تا به حال بررسی کرده‌ایم، در حال حاضر سوش غالب در کشور دلتا است.

وی با بیان اینکه این مهم برای کودکان نیز به همین ترتیب است، گفت: سرایت این نوع ویروس بسیار بیشتر است و به تبع آن ابتلای خانوادگی نیز در این سوش بیشتر می‌باشد البته این الزاما به معنای افزایش مرگ و میر نیست ولی زمانی که سرایت بیشتر باشد خطرات نیز به تبع بیشتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در رابطه با علائم ویروس کرونا دلتا بیان کرد: علائم این نوع ویروس با نوع کلاسیک آن تا حد زیادی مطابقت دارد اما گوناگونی علائم در نوع دلتا بیشتر بوده که از جمله آن‌ها می‌توان به تظاهرات گوارشی، تب بالا، دردهای عضلانی و از بین رفتن حس بویایی و یا چشایی در این نوع نام برد.

شروین‌بدو ادامه داد: داشتن هرکدام از این موارد مانند کرونا کلاسیک به منزله وجود ویروس در بدن نیست و در حالت کلی ویروس کرونا در اکثر موارد یک بیماری خود به خود بهبود پیدا کننده است و تعداد کمی هستند که به بیماری شدید دچار می‌شوند، البته گسترش این بیماری به شکل خفیف نیز خطرات خود را دارد.

وی با تاکید بر آموزش بهتر به مردم برای رعایت بهتر دستورالعمل‌ها تصریح کرد: درباره رعایت نشدن دستورالعمل‌ها مردم را نباید مقصر دانست زیرا اگر مردم از لحاظ اقتصادی نگرانی نداشته باشند حتما همه نکات را رعایت خواهند کرد کما اینکه مردم در برهه‌های مختلف قانون‌مداری خود را ثابت کرده‌اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به توانایی ویروس کرونا دلتا بر درگیر کردن کودکان افزود: درست است که این نوع ویروس می‌تواند سنین پایین‌تر را درگیر کند اما این به منزله شدت بیشتر علائم در کودکان نیست و چه بسا این شدت کمتر نیز باشد ولی به تبع سن پایین گرفتاری آنها بیشتر بوده و خطر ابتلا خانوادگی افزایش پیدا می‌کند و این مهم اقداماتی چون برگزاری جلسات علمی و ایجاد فضای مشاوره با افرادی که در زمینه سلامت کودکان دست‌اندرکار هستند را قبل از باز شدن مدارس نیازمند است.

شروین‌بدو در رابطه با امکانات و بسترهای فراهم شده در کشور برای ویروس کرونا بیان داشت: به هر حال هر سیستمی یک ظرفیتی دارد و این ظرفیت محدود است و کادر درمان هم با از جان گذشتگی خود و با استفاده از تمام امکاناتی که دارند توانستند کاری کنند که صدمه جدی به بیماران وارد نشود و از حداقل امکانات درمانی بیماران تا حد زیادی برخوردار باشند.

وی ادامه داد: درباره انتهای پیک پنجم نمی‌توان اظهار نظر کرد اما می‌توان حدس زد که از پیک چهارم به مراتب شیب تندتری دارد و اگر با همین روند پیش رود به نظر می‌رسد که قله، تا سه برابر پیک چهارم باشد و آنچه باعث شیب کمتر در پیک‌های بعدی خواهد شد، تسریع در واکسیناسیون است و در پیک فعلی بهترین کار ممکن افزایش امکانات و پذیرش بیشتر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است.

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در پایان با تاکید براینکه سوش دلتا را حتما جدی بگیریم، خاطرنشان کرد: مردم اطلاعات خوبی در این زمینه دارند و خواهش من این است که از تماس‌های غیر ضروری خودداری کنند زیرا بهترین کار ممکن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، فاصله اجتماعی و عدم شرکت در مراسم غیر ضروری است و اگر برنامه واکسیناسیون تسریع پیدا کند خبرهای بهتری را خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پیک پنجم سوش دلتا علائم ویروس کرونا دلتا بازگشایی مدارس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۶۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج کریمی ظهر چهارشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز اظهار کرد: در این استان یک هزار و ۸۰۰ فضای آموزشی در قالب ۱۰ هزار کلاس دست در دست بهره‌برداری است.

وی با بیان اینکه برخی از این مدارس نیاز به مقاوم‌سازی دارد تصریح کرد: یک هزار کلاس درس یا ۱۰۰ باب مدرسه نیاز به استانداردسازی دارد تا وضعیت موجود سر و سامان یابد.

مدیرکل نوسازی مداری چهارمحال و بختیاری افزود: ۱۹ مدرسه کانکسی در این استان وجود دارد که در قالب طرح شهید پناهی ۱۰ مدرسه ایمن‌سازی شده است و بقیه در دستور کار قرار دارد.

کریمی ادامه داد: در طرح شهید عجمیان شاداب‌سازی حدود ۳۵۰ مدرسه انجام شد.

وی اضافه کرد: در جشنواره قبل ۶۴۰ میلیارد ریال تعهد خیرین اعم از مسئولیت اجتماعی و حقیقی بود، که ۷۸ درصد آن محقق شد.

مدیرکل نوسازی مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: در منظریه قدیم شهرکرد ۱۶ مدرسه و در منظریه جدید بر اساس جمعیتی که ساکن خواهد شد نیاز به مدارس جدید است.

کریمی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم ۶۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مدارس جدید، ۴۲ میلیارد تومان برای ایزوگام و آسفالت و ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات شد افزود: ۶۶ پروژه آموزشی ورزشی با مساحت ۲۹ هزار و ۲۰۰ متر مربع تحویل داده شده است.

کریمی از وجود ۸۲ پروژه خیری نیمه تمام در استان خبر داد و بیان داشت: ۱۰۰ باب پروژه با ۳ هزار و ۶۰۰ کلاس درس در دست اجرا داریم و ۱۱۰ پروژه با ۷۸۰ کلاس درس با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان در آینده استانداردسازی خواهد شد.

کد خبر 6100127

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • «پنجاه به دَر» قزوینی‌ها چگونه مدارس را تعطیل کرد؟ (+عکس)
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل